امروز دوشنبه 24 اردیبهشت 1403 http://parisabagherzadeh.cloob24.com
0
حفاظت از محیط زیست، عبارتست از تلاشی که به منظور حفظ سلامتی محیط و انسان‌ها، در سطوح شخصی، سازمانی یا دولتی، از محیط طبیعی محافظت می‌کند. با توجه به رشد جمعیت و تکنولوژی، محیط بیوفیزیکی گاهی اوقات نادیده گرفته می‌شود. این موضوع باید به رسمیت شناخته شود و دولت‌ها باید محدودیت‌هایی علیه فعالیت‌های تخریب محیط زیست ایجاد کنند. از سال 1960، جنبش‌های فعال زیست محیطی ایجاد شده‌اند که از مسایل مختلفی در این زمینه اطلاع دارند. هیچ توافقی در مورد میزان اثر فعالیت‌های انسانی بر روی محیط زیست وجود ندارد و اقدامات حفاظتی گاهی مورد انتقاد قرار می‌گیرند. موسسات علمی اکنون دوره‌های آموزشی را پیشنهاد می‌دهند، مثل مطالعات زیست محیطی، مدیریت محیط زیست و مهندسی محیط زیست، که تاریخچه و روش‌های حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهند. حفاظت از محیط زیست احتیاج به توجه، به فعالیت‌های مختلف انسانی دارد. تولید زباله، آلودگی هوا و از بین رفتن تنوع زیستی (ناشی از معرفی گونه‌های مهاجم و گونه‌های در حال انقراض)بعضی از موارد مرتبط با حفاظت محیط زیست هستند. حفاظت از محیط زیست تحت تاثیر سه فاکتور در هم آمیخته است:

0

امروزه ثابت شده است که خلاقیت یک ویژگی صرفا ذاتی نیست، بلکه همه انسان ها از این توانایی برخوردار هستند و همه درجات گوناگونی از این استعداد را دارند، علا وه بر این عواملی هم چون مهارت یابی، آموزش پذیری، انعطاف پذیری، سطح دانش و آگاهی، خطرپذیری، نترسیدن از اشتباه و شکست نیز در میزان خلا قیت و نوآوری دانش آموزان تاثیر فراوانی دارند. معلم می تواند همه این عوامل را به صورت یک مجموعه در دانش آموزان شناسایی کند و بکوشد آن ها را پرورش دهد.

در این مقاله سعی شده است عوامل موثر در خلا قیت شناسایی و راهکارهایی برای پرورش این توانایی در دانش آموزان ارائه شود.

0

متاسفانه تدریس انشا با شیوه های خلاق،که دانش آموز را در نوشتن ماهر و توانا کند در هیچ یک از مقاطع تحصیلی کشور ما رایج نیست و به همین علت دانش آموزان اغلب از این درس گریزانند و بسیاری از آنان تا آخرین سال تحصیلی انشا نوشتن را یاد نمی گیرند شاید هم انشارا درسی بیهوده می دانند و یا تصور می کنند این درس را برای آزار آنان در برنامه درسی گنجانده اند. در این مقاله تلاش شده است با استفاده از روش دلفی* به جمع آوری اطلاعات در زمینه ی علل ضعف دانش آموزان در درس انشا و پایین بودن خلاقیت آنهاپرداخته ایم وبه اختصار برخی موانع خلاقیت را که با ضعف انشا بی ارتباط نیست مطرح نموده ایم.ودر بخش دوم راهکار هایی را برای رفع این نواقص ارائه کرده ایم.ودر بخش پایانی شیوه های نوین تدریس انشا را مطرح نموده، که بدون شک این شیوه ها تاثیر مستقیم در پرورش خلاقیت دانش آموزان دارد.به امید آنکه تجارب اینجانب مورد استفاده قرار گیرد. 

0

روایت است که در یک درگیری قتلی رخ می دهد و قاتل فرار می کند مامورین به شخصی مضنون می شوند و او را دستگیر می کنند فرد مضنون هر چه التماس می کند که من بی گناهم حرفش را قبول نمی کنند و پس از محاکمه چون شاهدی ندارد به اعدام محکوم می شود روز اعدام طناب بر گردن او می بندند و بالای دار می کشند اما طناب پاره می شود و از بالای دار می افتد وقتی دوباره می خواهند او را بالا بکشند قاتل اصلی که جز تماشاگران بوده  جلو می آید و می گوید: او را رها کنید، او بی گناه است و قاتل منم  پس او را به زندان می برند و بی گناه را آزاد می کنند مقصود این مثل این است که شخص بی گناه مجازات نخواهد شد و در پایان بی گناهی اش ثابت می شود، ولو به پای چوبه ی دار برای همین گفته اند آدم بی گناه پای دار می رود ولی سر دار نمی رود.

برای هر یک از ما پیش آمده که در بین صحبت های خود به دلایل مختلفی از ضرب المثل یا کنایه استفاده کنیم. مثلا می خواهیم حرفی را غیر مستقیم بیان کنیم یا برای زیبایی کلام و. در اینجا سعی کرده ام ضرب المثل ها و کنایه های مختلف به همراه معنی و موارد کاربرد آن ها را جمع آوری کنم.

2

رشد جوامع فرهنگی امروزه در گرو همگرائی و تعامل، گفت و گو و تبادل دانش و اطلاعات و فرهنگ بشری است. دوران و واگرائی، تک‌گویی و انزواطلبی به پایان رسیده است، مرزهای جغرافیایی و حتی مرزهای فرهنگی و عقیدتی نفوذپذیر شده‌اند، باید با آگاهی، شناخت و هوشمندی و نیز با تکیه بر فرهنگ و مولفه‌های بومی و آمادگی برای پذیرش تحولات علمی و بین‌المللی نقش و جایگاه خود  را پیدا نمود.

نهاد آموزش و پرورش مهمترین نقش و وظیفه را در این مسیر  بر عهده دارد، یعنی اگر بستر مناسب در مدارس و محیط‌های آموزشی برای پرورش روحیه دانشجویی و پژوهشگری فراهم و زمینه تبادل و تعامل اندیشه‌ها آراء و  افکار مهیا شود، فضای آموزشی به جای انتقال یک طرفه اطلاعات و به روش‌های دو سویه کسب اطلاعات و دانش هدایت گردد و نقش معلمان بر تسهیل جریان و فرآیند یاددهی- یادگیری متمرکز شود، دانش‌آموزان و دانشجویان نیز خود خالق دانش و اطلاعات شوند، زمینه مساعدی برای رشد و توسعه وتعالی کشور فراهم خواهد شد.

0
امروزه کشورهای جهان در رقابت تنگاتنگی برای پیشرفت های علمی به سر می برند. رشد صنایع و تجهیزات چند برابر شده و هر روز امکانات جدیدی به افراد جامعه معرفی می شود. شایــد برای نسل پدر بزرگ ها و مادر بزرگ های مـــا هنوز چراغ نفتی یاد آور خاطرات تلخ و شیـرینی باشد و شاید ما نیز خاطراتی از کپسول های گاز خانگی و بخاری های نفتی داشته باشیم اما با روی کار آمدن شبکه ملی گاز و تجهیز خانه ها به اقســام وسایل برقی و لوله کشی های آب و فاضلاب شهری تغییرات گستــرده ای در سبک زندگی مان رخ داده است و طبیعتا افراد جامعه به سوی مصرف گرایی ســـوق داده شده اند. چیزی که امـــروزه بیش از گذشته با آن مواجه هستیم رشد روز افزون مصرف در افراد جامعه و بی توجهی به شاخص های الگوی مناسب مصرف است

0
با توجه به تغییر کتاب های درسی پایه ششم در سال تحصیلی 95-96 لینک دفتر تالیف را برای دانلود و استفاده علاقه مندان قرار می دهم.

دانلود کتاب های جدید التالیف ششم